Genetic control of protein and sulfur contents in dry bean, Phaseolus vulgaris.
Doctor of Philosophy
Autor Principal: | Porter, W.M. |
---|---|
Formato: | Tesis de doctorado (Doctoral Thesis) |
Lenguaje: | Inglés (English) |
Publicado: |
Universidad de Purdue
1972
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/28750 |
Ejemplares similares
-
Selection of quantitative variables and classification of 22 accesions of shrubby bean (Phaseolus vulgaris L. )
por: Cerón L., Maria del Socorro, et al.
Publicado: (2018) -
Ensayo comparativo de rendimiento y adaptación de quince variedades de fríjol arbustivo (Phaseolus vulgaris L.) en dos localidades de Caldas.
por: Soto Giraldo, A.
Publicado: (1985) -
Variedades comerciales de fríjol ( Phaseolus vulgaris)
Publicado: (2019) -
The effect of grain sorghum silage mixed with urea-molasses-sulfur, cotton seed cake and fish meal supplemented during the dry season to dual purpose cattle for milk yield in the Sinu Valley (Colombia)
por: Medina, Pedro, et al.
Publicado: (2018) -
Respuesta del fríjol (Phaseolus vulgaris L.) a la aplicacación de macroelementos y algunos microelementos en la región de Santágueda, departamento de Caldas.
por: Restrepo García, C.E.
Publicado: (1972)